No to ja pierwsza

Wielkie Dzięki za świetny zjazd!!!Pogoda nam troszkę popsuła plany,ale te plany były tylko dodatkiem,najważniejsze się odbyło

To były cudowne chwile w znakomitym towarzystwie!Jak dobrze jest pogadać z innymi bez żadnego skrępowania na tematy seksu i nie tylko.Dziekuję wszystkim i każdemu z osobna:
-Andrzejowi za wykłady,za rozmowę,za przytulania

;
-Stelli i jej mężowi za zorganizowanie wspaniałego zjazdu wielkie

;
-Smerfetce i jej mężowi za super towarzystwo na kajakach,ale pamiętajcie kochani,nie wpływajcie k.....a nigdy więcej w strefę rybacką!!!

;
-Mariance i Niezapominajce za rozpoznanie mojego problemu

i fajne pogaduchy;
-Serduszkowej i jej narzeczonemu za popilnowanie naszej "córeczki"

;
-mojemu mężowi za zastąpienie Andrzeja,gdy chwilowo go nie było.Zawsze ciekawiło mnie czy pochwiczanki lubią robić loda,a dzięki mojemu kochanemu mężowi już wiem

;
-Motylkowi za świetną rozmowę podczas spaceru "do centrum miasta"

;
-suni za to,że polubiła moją sunię

.
Dziekuję wszystkim za rozmowy,za otwarcie się,za rady,ciepłe słowa.Bije od was mega pozytywna energia,wspaniale jest popatrzeć na tak uśmiechniętych,życzliwych ludzi.
Ogromne brawa dla Weronki i jej męża!

Życzę wam wielu upojnych nocy i liczę na relacje w lipcu

Zamawiam wasz pokój jeśli następny zlot będzie w tej samej miejscowości

Osiągnęliście wymarzony cel tym samym dając nam motywację do ćwiczeń
Gratulacje dla Stelli i jej męża!Wspaniała wiadomość!Czekam na dobre wieści i życzę wszystkiego dobrego
Malutkiej Zosi obiecuję,że na następnym zlocie będę miała kika kokardek,które zaczepimy na ogon pieska
Blaszanemu dzwoneczkowi życzę znalezienia tego jedynego i niekoniecznie po 50tce
Wszystkim ćwiczącym życzę powodzenia w terapii i ćwiczeniach.
To był nasz pierwszy zlot,na pewno nie ostatni!Było cudownie!