|
Poznanska Grupa Trzymajaca Wladze
Autor |
Wiadomość |
Sun
|
 Re: Poznanska Grupa Trzymajaca Wladze
Oj Blaszaku  wszystko wypeplasz  ujawniasz moje braki w nie-łapaniu setmanowych prowokacji... a moja jajecznica jest najlepszym lekarstwem na kaca 
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
|
wtorek, 5 lip 2011, 23:13 |
|
 |
Blaszany Dzwoneczek
|
Nie, Słoneczko, ujawniam tylko, jak bardzo jesteś szczęśliwa z dużą pomocą Ka, no i A 
|
środa, 6 lip 2011, 00:17 |
|
 |
princess
|
Chciałam powiedzieć Dzwoneczku, że jakbyśmy tego ranka po imprezie były razem, to były z nas niezły duet: Ty wymiotowałaś, a ja miałam rozwolnienie z tego wszystkiego.... Swoją drogą, Sun, dlaczego tylko Ciebie ominęło???? Jakim sposobem??? Może zadam pytanie inaczej: jakich dopalaczy używasz????:DDD
_________________ la dolce vita!
|
czwartek, 7 lip 2011, 01:24 |
|
 |
Sun
|
Jesteś drugą osobą uczestniczącą w tym zacnym wydarzeniu, która pyta o to samo Odpowiedzi: a) spotkanie wprawdzie się odbyło, ale tak naprawdę poszłyśmy na kawę, pogaduchy i tyle, a Wasze przygody i moja jajecznica to tylko wytwór fantazji, zrodzony z nudów (to wersja dla tych grzecznych, którzy czytając coraz co bardziej bezkarne zwierzenia, stawiają spotkanie z nami pod dużym znakiem zapytania). b) a może przez cały wieczór powtarzałam wzory na wariancje i odchylenie standardowe. A rano, po 3 godzinach snów, zrywając się na zajęcia, nie miałam czasu nawet pomyśleć o kacu. c) a może faktycznie, nie warto mieszać soczków, pić cudzego mleka, porządnie się najeść i wytańczyć d) a może było tak super, że żal było pozwolić sobie nawet na chwile zapomnienia, by na długo pozostał obraz i towarzyszące pozytywne emocje i wibracje Princess, a może lato w Krakowie  Krakusy czekają 
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
|
czwartek, 7 lip 2011, 02:07 |
|
 |
Nereida
|
Ależ się musiało (chciało  ) dziać!!! Wow  Patrzę w TV, myślę, że to relacja z "Malty", a to nie to, to Blaszany Dzwoneczek, Princess i Sunflower  Żal, że nie braliśmy udziału w tych zacnych wydarzeniach 
Ostatnio edytowano piątek, 8 lip 2011, 23:25 przez Nereida, łącznie edytowano 1 raz
|
czwartek, 7 lip 2011, 23:59 |
|
 |
Blaszany Dzwoneczek
|
Sun, jak śmiesz rzec "cudzego mleka"??!! Ja przywiozłam swoje, Skarb potwierdzi! A tym, którzy nadal nie wierzą,że można się bać biedronek powiem,że to wszystko naprawdę się zdarzyło 
|
piątek, 8 lip 2011, 23:00 |
|
|