|
MIKOŁAJ, ŚWIĘTA I NOWY ROK :)
Autor |
Wiadomość |
Setman
Dołączył(a): sobota, 17 paź 2009, 00:15 Posty: 238 Lokalizacja: Warszawa
|
 MIKOŁAJ, ŚWIĘTA I NOWY ROK :)
KOCHANI SKŁADAM WSZYSTKIM UCZESTNIKOM FORUM (TAKŻE TYM NIEAKTYWNYM) SERDECZNE ŻYCZENIA MIKOŁAJOWO-ŚWIĄTECZNO-NOWOROCZNE ŻYCZĘ WAM, ABY SPEŁNIŁO SIĘ TO, TEGO CZEGO SAMI SOBIE ŻYCZYCIE !
NO WŁAŚNIE ...
CZEGO SOBIE ŻYCZYCIE ?
NAPISZCIE PROSZĘ ABYM NA ŚWIĘTA MÓGŁ WAM TEGO ŻYCZYĆ! 
_________________ Andrzej Setman
|
poniedziałek, 6 gru 2010, 02:07 |
|
 |
Sun
|
 Re: MIKOŁAJ, ŚWIĘTA I NOWY ROK :)
ja poproszę o: - Twoją nową książkę  oraz - zjazd pochwiczankowy w przyszłym roku Również wszystkim życzę wszystkiego mikołajkowo-przyjemnego 
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
|
poniedziałek, 6 gru 2010, 02:35 |
|
 |
vikinger
Dołączył(a): sobota, 13 lut 2010, 22:45 Posty: 490 Lokalizacja: Gliwice
|
Tak na szybko to: - chciałbym poprawy i udoskonalenia mojego związku z małżonką - chciałbym od brodatego Setmana yy... tzn. Mikołaja otrzymać nową książkę  Jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę 
_________________ Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie do końca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
|
poniedziałek, 6 gru 2010, 08:39 |
|
 |
NIKOLA2006
|
Chcę nowa książkę niejakiego Andrzeja Setmana:) Chcę by mój związek dalej rozwijał się w tym dobrym kierunku w jaki obecnie podąża, a dzieciaki wyrosły na pewnych siebie , szczęśliwych ludzi. Chcę nauczyć się myśleć logicznie Chcę zawsze działać w zgodzie ze sobą I poproszę o łagodne warunki pogodowe podczas styczniowego spotkania, aby dziewczyny mogły bez przeszkód, bezpiecznie dojechać do zaśnieżonych Mrozów:)))))
;*
|
poniedziałek, 6 gru 2010, 10:20 |
|
 |
Łucja2
|
Mikołaju-Andrzeju, proszę bądź z nami i nadal nam pomagaj pisz książki, bo na nie bardzo czekamy załatw dobrą pogodę na styczniowy weekend, abym mogła dojechać na spotkanie i DBAJ O SIEBIE, by Cię nasze problemy któregoś dnia nie przytłoczyły 
|
poniedziałek, 6 gru 2010, 11:34 |
|
 |
pelagia
|
również życzę Ci wszystkiego, co dla Ciebie najlepsze. A co najlepsze dla Ciebie, to Ty najlepiej wiesz sam  , więc oby się spełniło! SPEŁNI SIĘ! pela
|
poniedziałek, 6 gru 2010, 15:38 |
|
 |
Katta
|
A ja sobie życzę: - szczęścia w małżeństwie i upragnionego dzieciaczka - samych pogodnych "wariatów" w moim otoczeniu - koniecznie białych, radosnych i rodzinnych Świąt - i oczywiście wyczekiwaną nową książkę Mikołaja Andrzeja (wczoraj wreszcie po roku udało mi się namówić męża do przeczytania "tak...chcę kochać" - nie do wiary! - jest pod wrażeniem więc teraz już oboje czekamy na kolejną  ) I Tobie Andrzeju i wszystkim forumowiczom życzę spełnienia tego czego sobie życzycie!
|
poniedziałek, 6 gru 2010, 23:20 |
|
 |
Vero
|
Ja sobie życzę, żeby mi się chciało, a nie tylko chciało chcieć skończyć pisanie pracy  , i to zanim rok się skończy. Życzę sobie też zdrowia wszelakiego. A na jutrzejszy poranek braku problemów z wyjazdem z zaśnieżonego parkingu, bo zamówione przez Mikołaja łańcuchy na koła jeszcze nie dotarły 
|
wtorek, 7 gru 2010, 00:05 |
|
 |
pelagia
|
a ja sobie życzę, żeby było przynajmniej tak, jak jest. Bo tak jak jest - jest całkiem fajnie... No, może oprócz paru dolegliwości bólowych, które mi dają znać, że żyję. To one - te dolegliwości - mogłyby sobie tego darować, bo ja i tak - bez nich - wiem że żyję.
a Wam życzę poczucia humoru, bo on jest bardzo dobrym towarzyszem w podróży przez życie pela
|
wtorek, 7 gru 2010, 00:22 |
|
 |
Sylwestra10
|
Życzę sobie - zdrowia bezcennego (żebym nie musiała łapać każdego g... które jest w powietrzu - mowa oczywiście o wirusach) - pogody ducha, optymizmu na co dzień - wytrwałości w pokonywaniu trudności - sukcesów zawodowych, zadowolenia z pracy każdego dnia - żebym w końcu spotkała swoją drugą połówkę (albo "puzla" który do mnie pasuje, tam gdzie mam brak to go uzupełni i na odwrót) - abym zawsze miała odwagę na życie zgodnie z sobą, abym potrafiła wsłuchać się w siebie i usłyszeć swój głos Dziewczynom na forum - wszystkiego, czego każda z Was chce dla siebie + wytrwałości w pokonywaniu wszelakich problemów, wiary w siebie, planowania z wizją końca  Andrzejowi-Mikołajowi - aby się nigdy nie zmieniał - aby podesłał swoją nową książkę jak tylko będzie gotowa - aby spełniło mu się wszystko czego sam sobie życzy 
|
piątek, 10 gru 2010, 20:43 |
|
|