|
V EDYCJA ZJAZDU POCHWICZANEK I PARTNERÓW - SPAŁA - MAJ 2012
Autor |
Wiadomość |
Sylwia13
Dołączył(a): czwartek, 24 lut 2011, 15:00 Posty: 11 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: V EDYCJA ZJAZDU POCHWICZANEK I PARTNERÓW - SPAŁA - MAJ
Kostka podpowiedziała mi, żeby punkty umieścić w nieco innym miejscu. Rada dobra więc korzystam :-) Punkty znajdziecie (a także kolejne rzeczy, które będę wrzucać) tutaj: viewtopic.php?f=21&t=398
|
sobota, 26 maja 2012, 12:20 |
|
 |
cueva_golondrina
Dołączył(a): czwartek, 8 mar 2012, 06:35 Posty: 1 Lokalizacja: Poznań
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa - teraz i podczas zlotu  Mija już tydzień i miałam nadzieję, że będę mogła napisać coś innego, ale u mnie na razie bez zmian. Na szczęście zlot dał mi dużo siły, za co wszystkim bardzo, bardzo dziękuję! Nie poddam się tak łatwo!  Na wyjazd zdecydowałam się w ostatniej chwili, ale nie potrafię nawet ubrać w słowa tego, jak bardzo się cieszę, że pojechałam i ile mi on dał! Żałuję tylko, że nie było mojego męża, bo gdyby był tam ze mną i usłyszał wszystko to, co ja usłyszałam, pogadał z innymi Panami, mógłby zupełnie zmienić podejście do naszej sytuacji i myślę, że również dałoby mu to mnóstwo siły. Ale dzięki temu, że byłam sama, mogłam porozmawiać z większą ilością osób, co uważam za niezwykle cenne doświadczenie! W pierwszej kolejności dziękuję więc Andrzejowi za to, że śmiał się, kiedy ja płakałam mu w słuchawkę, za to, że mnie namówił na wyjazd i wysłuchał o 4:30 nad ranem  )) Bardzo dziękuję wszystkim Panom za to, że podzielili się ze mną swoimi przemyśleniami, za to, że mogłam zobaczyć, jak oni podchodzą do sytuacji i jak sobie z nią radzą - Panowie, jesteście wspaniali! Nie będę wymieniała Was z imienia, ale chcę, żebyście wiedzieli, że rozmowa z każdym z Was bardzo zapadła mi w pamięć i wiele nauczyła. Dzięki Wam nauczyłam się, że pochwica niezawsze kończy związek - czasem go zaczyna! To jest takie piękne!  Że można być razem, mieć pochwicę i ani razu nie pomyśleć o tym, żeby się rozstać. Że są mężczyźni, którzy się nie poddają nawet wtedy, gdy ich żony tracą nadzieję. Że kochający mężczyzna przyjedzie na zlot, przełamując swój strach/wstyd/złość - i w dodatku wyjedzie zadowolony i podbudowany  Bardzo Was podziwiam i szanuję za to, jak wspieracie swoje żony i za to, że jesteście przy nich i nie poddajecie się! Wierzę w Was i trzymam kciuki! Dziękuję Sylwii, z którą spędziłam bardzo owocny czas w kajaku - dziękuję za to, że nie przeraziłaś się, gdy Andrzej zrzucił Ci mnie na głowę  dziękuję za szczerość i zwrócenie uwagi na sprawy, na które ja jej nie zwróciłam  za nie owijanie w bawełnę  i za świetny wykład, a przede wszystkim za danie żywego przykładu, że MOŻNA i że wszystko w naszych rękach! Jesteś niesamowitą kobietą! Dziękuję Ci również za wsparcie podczas zlotu i po nim  no i czekam z niecierpliwością na Twoją książkę!  Dziękuję wszystkim osobom, z którymi rozmawiałam i spędziłam czas. Nie jestem w stanie wymienić teraz wszystkich, ale bardzo dziękuję za każdą chwilę rozmowy, za każdy uśmiech, za każdą szczerość i otwarcie się, za serdeczność - przy śniadaniach, obiadach, kolacjach, przy ognisku i podczas wycieczek, przed bunkrem i w towarzystwie krów, na kawie, na kocyku i przy gofrach  Szczególne uściski dla Agnieszki i Justyny - dziękuję Wam!  ...i mam nadzieję, że zobaczymy się znów wszyscy na następnym zlocie  ))
|
sobota, 26 maja 2012, 22:07 |
|
 |
ITAKA
|
Zloty to fantastyczny pomysł!!!!! Patrzyłam z podziwem na efekty pracy Andrzeja. Szczęśliwe pary, szczęśliwi rodzice oraz ich dzieci, które pojawiły się na świecie (lub są w drodze). To robi wrażenie!!! Rodzinna atmosfera, wymiana osobistych doświadczeń i przez to najcenniejszych, wspaniali, serdeczni i uśmiechnięci uczestnicy zlotu. Jestem pod wrażeniem i gratuluję WSZYSTKIM takiego osiągnięcia!!!!! Dziękuję Andrzejowi za to, że przekonał mnie do przyjazdu, organizatorowi za zorganizowanie zlotu, bardzo, bardzo sympatycznej Sunflower, Moskwie i jej chłopakowi za wspólnie spędzony czas oraz Oli i Jej mężowi za niezwykle interesującą rozmowę Spała jest świetnym miejscem do organizowania zlotów. Bardzo urokliwe miejsce. Cieszę się, że mogłam je zobaczyć. Pozdrawiam bardzo serdecznie WSZYSTKICH ZLOTOWICZÓW, a szczególnie moją ogromnie zapracowaną współlokatorkę - Sylwię. 
|
niedziela, 27 maja 2012, 13:24 |
|
 |
Isiunia
|
Witajcie Kochani! Chciałabym Wam gorąco podziękować za te wspaniałe chwile spędzone w Spale Przede wszystkim dziękuję mężczyznom za to że wspierają swoje kobiety, zazdroszczę wam dziewczyny ... facetów z jajami. Mam nadzieję że dzięki temu czego się nasłuchałam podczas zlotu i mojego męża zamienię w prawdziwego mężczyznę Dziękuję Marcie za to że dzieki niej radio w samochodzie było niepotrzebne Dziekuję Sunflower za rozmowę przy ognisku, Edycie za to że dała mi do myślenia Ogromne podziękowania dla Andrzeja który namówił mnie na przyjazd...było warto Dziękuję wszystkim za to że pokazaliście mi że wszystko jest możliwe jeśli tylko się tego chce. Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym zlocie 
|
niedziela, 27 maja 2012, 15:25 |
|
 |
kostka
|
A ja chciałabym podziękować: - Blaszanemu Dzwoneczku za wspólne żartowanie na kocyku - Sunflower za pogaduszki - weronce za pokazanie jaką jest idealną Matkom Polkom przygotowaną na wszystko - Kasi za możliwość wycałowania i poprzytulania małego zięciunia mojego - pytonikowi za zasianie ducha patryjotyzmu  będę trzymać kciuki żeby Twoja drużyna Cię nie zawiodła - wszystkim ciociom i wujkom za otwartość i zabawianie naszej wszędobylskiej Małgośki 
|
czwartek, 31 maja 2012, 00:14 |
|
 |
Blaszany Dzwoneczek
|
Hej, Wpadłszy (???) w wir pracy nie mogłam się odnaleźć wcześniej, zatem teraz piszę dopiero, iż podziękować bardzo pragnę: - Andrzejowi, za wykłady a później za poświęcony mi czas i jak zwykle, powiedzenie na koniec jednego, ale jakżeż ciekawego zdania, nad którym myśleć będę przez rok kolejny (już słyszę jak krzyczy: "Nie myśl, tylko CUDuj i szukaj tego inteligentnego księcia - ale, wiecie, "gdzie ci mężczyźni"????, - M. za miłe dzielenie pokoju i spożywanie posiłków, - S. i K. za podjechanie pod mój dom (bezcenne) oraz wspólną przemiłą i szybką, bo przegadaną podróż do celu (szczytu, orgazmu??), - wszystkim, z którymi leżałam na kocu (fajne odkrycie, że to lubię) oraz za wspólne porównywanie różnych trunków z podejściem do życia a także za wspólne śmianie się z moich (podobno inteligentnych???) żartów, jak również za przekonanie mnie, że odrobinkę lubię piwo, które smakowało zajebiście, ale tylko dzięki Towarzystwu, - Sylwii za świetny wykład i późniejszą rozmowę, o której myślę do dziś. Nieco boję się jak "świat" przyjmie Twoje artykuły i książkę o pochwicy, gdyż niewiele osób rozumie "o co kaman", lecz na wszystkie te publikacje czekam z niecierpliwością i wiadomo na którą jeszcze  - za wszystkie rozmowy przy ognisku (tak, tak, również o cudnym mężu-kucharzu), za lampiony (uwielbiam) a także za gadanie w salce, i w ogóle wszędzie - dziękuję I., M., Artystce  J., - za drogę powrotną z K. i J., wspólne jedzenie i dyskusje  I jedna ciekawa konkluzja: dzieci, które tam z nami były są jakieś...fajne, grzeczne, bardzo wesołe i śliczne ...czy to przypadek? O, i jeszcze druga: brakowało mi Vero, Dorotki i J. (mmmmm), czyli ważnego trzonu starej gwardii  Ale co się odwlecze..... Jeśli kogoś pominęłam ( to przepraszam) to nie z wrodzonej (po tacie) złośliwości, lecz z powodu zaawansowanej widocznie sklerozy  Pozdrawiam i do zobaczenia  ))
|
sobota, 2 cze 2012, 12:02 |
|
 |
Vero
|
Blaszany Dzwoneczek napisał(a): Jeśli kogoś pominęłam ( to przepraszam) to nie z wrodzonej (po tacie) złośliwości, lecz z powodu zaawansowanej widocznie sklerozy  Pozdrawiam i do zobaczenia  )) Heh, wszędzie widzę ciąże. Wystarczyło słowo "zaawansowana", by dalej sobie dokojarzyć. Zatem do następnego razu, już z kolejnymi grzecznymi(?) dziećmi.
|
sobota, 2 cze 2012, 12:52 |
|
 |
weronka
Dołączył(a): czwartek, 23 lut 2012, 00:02 Posty: 63 Lokalizacja: Gdynia
|
Jako, że my już po wakacjach, to ja naładowana super energią ze Spały i cudnym słońcem Afryki dzielę się z Wami tym co mnie spotkało dzięki Wam. Dziękuję Wszystkim Wam i Każdemu z osobna, że miałam szansę być z Wami. Największe uściski i podziękowania dla: - mojego męża, który marudził, że nie chce jechać, że obcy ludzie, a potem stwierdził, że za krótko  Tomku kocham Cię bardzo mocno (wiem, że podczytujesz forum) - Andrzeja, że mimo mojego kategorycznego "nie jadę, nie mogę, nie dam rady" sprawił, że jednak byliśmy  - Izy - Ty wiesz, za co. To co zrobiłaś sprawiło, że zawsze będziesz miała miejsce w moim sercu. - Michała i Tomka - za Stację z moim mężem, - Serduszkowej i Niezapominajki z mężem - za ciepłe, miłe, serdeczne, MĄDRE rozmowy No i Kasi za kajaki - to był mega znak! Jedyne czego żałuję to faktu, że wielu z Was nie poznałam bliżej... Do nadrobienia!
|
poniedziałek, 4 cze 2012, 21:19 |
|
|