|
IV EDYCJA ZJAZDU POCHWICZANEK I ICH PARTNERÓW !!!!!!
Autor |
Wiadomość |
zannka
|
 IV EDYCJA ZJAZDU POCHWICZANEK I ICH PARTNERÓW !!!!!!
Kochani !!!!  Jako że, dokładnie tydzień temu zakończył się nasz III ZLOT, nie długo się zastanawiając postanowiłyśmy z dziewczynami zorganizować kolejny !!! Pomysłów na miejsce było kilka lecz zgodnie zatrzymałyśmy się przy jednym, miejscówka w Górach Świętokrzyskich. Jeśli chodzi o termin to świetnym pomysłem są trzy dni 11- 13 LISTOPADA (gdyż podejrzewam, że większość z nas 11 będzie miała wolne) ew. 10 -13 LISTOPADA (np. wieczorem 10 przybyć na miejsce i zostać do niedzieli 13) Co o tym sądzicie??? Jak stoicie z terminami??? Czekam na wieści 
_________________ I cherish the day...
|
poniedziałek, 15 sie 2011, 22:58 |
|
 |
vikinger
Dołączył(a): sobota, 13 lut 2010, 22:45 Posty: 490 Lokalizacja: Gliwice
|
 Re: IV EDYCJA ZJAZDU POCHWICZANEK I ICH PARTNERÓW !!!!!!
Huhuhu hu  A jakie atrakcje organizatorka przewiduje? Guru przybędzie? 
_________________ Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie do końca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
|
poniedziałek, 15 sie 2011, 23:31 |
|
 |
Sun
|
Tradycyjne - nam pasuje  nawet bardzo  Czekamy na oficjalne otwarcie listy... Atrakcji zapowiada się sporo - chyba nie trzeba reklamować jednej z ważniejszych - ASa  ...a ja już się przygotowuje na szkolenie na czarownicę i zbója świętokrzyskiego - jak zwykle zapowiada się dobra zabawa Dzięki Żanka, za przejęcie pałeczki 
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
|
wtorek, 16 sie 2011, 12:40 |
|
 |
zannka
|
Co do samego ośrodka i atrakcji z nim związanych to napisze Wam wszystko jeszcze w tym tygodniu (jesteśmy jeszcze w trakcie zdobywania informacji) Jeśli chodzi o Andrzeja to taaaaak potwierdził swoje przybycie !!! Także już powoli startuje lista zapisów .... 
|
wtorek, 16 sie 2011, 14:26 |
|
 |
Stella
Dołączył(a): środa, 10 sie 2011, 22:58 Posty: 25 Lokalizacja: Lublin
|
To świetna informacja  My z Muminkiem już rezerwujemy termin i dwa miejsca  już nie możemy się doczekać 
|
środa, 17 sie 2011, 09:37 |
|
 |
Sun
|
Super - mam nadzieję, że już szykujecie zagadki  i nowe zabawy !
|
środa, 17 sie 2011, 13:08 |
|
 |
Blaszany Dzwoneczek
|
11-13 listopad - suuuppper!!!!! 
|
środa, 17 sie 2011, 15:23 |
|
 |
zannka
|
Drogie Forumowiczanki i Forumowicze  wszystko stało się jasne, zostały uzgodnione szczegóły IV ZLOTU POCHWICZANEK ORAZ POCHWICZANEK I PARTNERÓW !!!!A tym samym OTWIERAM OFICJALNĄ LISTĘ ZAPISÓW !!! Zlot odbędzie się w Centrum Wypoczynku „Gołoborze” w Górach Świętokrzyskich, oto link: http://www.goloborze.pl/index.htmlW dniach 10 - 13 listopada (4dni), wygląda to następująco: - czwartek 10.11.2011, przyjeżdżamy na kolację ok 18:00
- piątek 11.11.2011, śniadanie, obiad, kolacja
- sobota 12.11.2011, śniadanie, obiad, kolacja
- niedziela 13.11.2011, śniadanie, obiad - i wyjeżdżamy.
Całkowity koszt zjazdu to kwota 500zł od osoby. Cena ta obejmuje:- koszt noclegów z pełnym wyżywieniem (co opisałam wyżej)
- dwudniowe Szkolenie Andrzeja (możliwe, że będą to nawet trzy dni)
- wieczorne ognisko wraz z kiełbaskami
- alkohol oraz przekąski
- Szkolenie na Czarownicę i Zbója : D
- korzystanie z Sali przez cały okres pobytu
- korzystanie ze stołów bilardowych oraz tenis stołowy
Na miejscu jest również możliwość skorzystania z basenu oraz sauny (w obu przypadkach jest to koszt 10zł za godzinę lub 6zł dla większej grupy – 15 osób). Jak ktoś z Was będzie miał ochotę to można Osoby, które będą chciały uczestniczyć w zlocie bardzo proszę o wpłacanie zaliczki możliwie szybko w wysokości 250 zł (na osobę) do 15 września , gdyż dopiero jak dokonamy wpłaty zaliczki na konto ośrodka, pobyt będzie dla nas zarezerwowany!!! Piszcie do mnie na priva lub na maila zannka@o2.pl w celu zgłoszenia chęci uczestnictwa, ja będę Wam odsyłać moje dane i dokładny numer konta  (oraz info co trzeba napisać w tytule przelewu:) ) Kochani ja wiem, że kwota nie jest mała – i większa niż podczas dotychczasowych zlotów, jednakże chcemy by nie każdy zlot odbywał się w Spale  a taką tanią miejscówkę jak tam trudno znaleźć, ale z całym przekonaniem myślę, że WARTO!!!! Chciałabym zachęcić szczególnie nowe osoby, które jeszcze nie miały okazji uczestniczyć w takim spotkaniu, gdyż wrażenia są naprawdę genialne! Wyobraźcie sobie późną jesień, już krótsze dni, wcześnie rozpoczynające się noce. Wokół już tylko złote liście opadłe z drzew i przejmujący wiatr szarpiący gałęziami – wydawać by się mogło, że to ponury krajobraz, ale jest w nim coś magicznego i niepowtarzalnego. Wszak nie można mieć pretensji do pory roku – cechą jesieni jest właśnie taki klimat. I wyobraźcie sobie, że wyszliście wieczorem na chwilę przed ośrodek, opatuleni w ciepłe ubrania, zrelaksowani, odprężeni po opowieściach Andrzeja lub po rozmowie z innymi uczestnikami zlotu. Wyobraźcie sobie, że już wiecie, że warto było przyjechać na zlot – spotkać ludzi, których rozumieją Was tak jak nikt inny (przynajmniej w kwestiach seksu:), którzy są bardzo otwarci – aż na początku może się to wydawać zaskakujące – ale już po kilku chwilach cieszycie się, że można tak szczerze pogadać z dopiero co poznaną osobą. A poranek? Wstajecie rano, idziecie na śniadanie, a zaraz potem ruszamy na przechadzkę po lesie, po okolicznych górach, by wrócić lekko zmęczeni na obiad i z ciekawością i nutką niepewności wyczekiwać poobiednich atrakcji! Jedziemy ? 
|
sobota, 20 sie 2011, 23:03 |
|
 |
Vero
|
Jadę! Mąż jedzie! Jedziemy! Co do ceny. Zauważmy pewien istotny fakt, że zjazd jest o jeden dzień dłuższy, czyli o 1/2 dłuższy niż dotychczasowe. Do tego szkolenie Andrzeja, którego ostatnim razem tak wszyscy (albo przynajmniej większość) bardzo pragnęli. Opcjonalnie, gdy koś pracuje do późna we czwartek, można pewnie się zjawić w piątek o dowolnej porze. Wówczas odpadną koszty jednego noclegu i jakichś posiłków. O szczegóły pytajcie zannkę. Byłoby naprawdę fajnie, gdyby zjazd był liczny. Szczególnie zachęcam osoby, które jeszcze nigdy nie były. Z dotychczasowych doświadczeń możemy wyciągnąć wniosek, że te spotkania dają kopa do działania, nastrajają niezwykle pozytywnie, są świetną terapią. Ja w każdym razie odkładam na kupkę kasę 
|
niedziela, 21 sie 2011, 23:32 |
|
 |
Sun
|
Fakt, cena mnie trochę zmroziła  ale już odtajałam, bo - po konsultacjach małżeńsko-budżetowych, jesteśmy na 2xTAK  (odkładając od dziś codziennie ok 6, 5 zł można uzbierać na całość, plus wejściówkę na basen  ) - szkolenia Andrzeja są bezcenne, a rynkowo mieszczą się w standardzie, - no i Wasze Towarzystwo, działa na mnie jak najlepsze SPA dla duszy...nie wspominając u przyjemnościach dla ciała 
|
niedziela, 21 sie 2011, 23:44 |
|
|