|
Autor |
Wiadomość |
Sun
|
 Re: Lato w Krakowie :)
Tylko nie sugerujcie, że nasze spotkanie działają jak środki nasenne  W Spale to może z góry poprośmy o hamaki w sali konferencyjnej, co by nie trzeba wlec się nad ranem do wyrek  Blaszaku - a może to głos pani psycholog zadziałał z hipnotyzującym opóźnieniem i jeszcze Verożce się udzieliło 
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
Ostatnio edytowano środa, 27 lip 2011, 22:55 przez Sun, łącznie edytowano 1 raz
|
środa, 27 lip 2011, 22:48 |
|
 |
Vero
|
Mistrzostwo nadinterpretacji - czyżby nasza wspólna domena? 
|
środa, 27 lip 2011, 22:54 |
|
 |
Sun
|
tudzież kreatywna twórczość  Vero - M. nie dotarła ? czy ogólna senność już zapanowała w Krakowie? 
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
|
środa, 27 lip 2011, 22:57 |
|
 |
Blaszany Dzwoneczek
|
Pani pseudopsycholog od siedmiu boleści z jej natchnionym "CIĘKUJĘ" na szczęście mi się nie śni po nocach. Już prędzej Ty mi się śnisz 
|
czwartek, 28 lip 2011, 10:24 |
|
 |
Margerytka
Dołączył(a): niedziela, 1 lis 2009, 18:58 Posty: 272 Lokalizacja: Warszawa
|
Aż mi szkoda, że się z Wami wszystkimi nie spotkałam, chociaż do Krakowa owszem, dotarłam, tyle że ... trochę później  (zasiedziałam się w górach trooooszkę) Co nie zmienia faktu, że wczorajszą noc i dzisiejsze przedpołudnie wspominam baaardzo miło  Pozdrawiam Was ciepło 
_________________ "Nieważne, co nadchodzi, Chcesz tego, czy nie, Nie zawsze będzie tak. Wstaje nowy dzień, I właśnie o to chodzi, O to chodzi, wiem."
|
sobota, 30 lip 2011, 00:30 |
|
|