Autor |
Wiadomość |
AGNES
|
 Re: III EDYCJA ZJAZDU POCHWICZANEK I PARTNERÓW
cd...... Dziękuję A. i S. - dziewczynom, dzięki którym to spotkanie było dla mnie wyjątkowe!!!! Dziękuję Wszystkim !!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam. ps. sorki, za techniczne błędy, ale uczę się  ))))))))
|
czwartek, 18 sie 2011, 22:54 |
|
 |
Rein
|
Hello everyone!!  after some time of the nice meeting the photos are ready!!sorry for the delaying (and the english...my polish is still poor...  ) (it's my profile in imageshack. check: my images, my albums and my videos... i made a mess in organizing them...  ) the album is the link and unfortunately it appears to be a problem on the videos...
|
niedziela, 21 sie 2011, 11:56 |
|
 |
Karunia
Dołączył(a): wtorek, 23 lis 2010, 17:21 Posty: 4 Lokalizacja: Poznań
|
witam wszystkich chciałam serdecznie podziękować Was za te kilka dni spędzonych razem z Spale. miło było Was wszystkich poznać:) wiele się od Was dowiedziałam i jest mi trochę łatwiej ze świadomością że nie jestem z tym sama. dziękuje
|
poniedziałek, 22 sie 2011, 21:35 |
|
 |
vikinger
Dołączył(a): sobota, 13 lut 2010, 22:45 Posty: 490 Lokalizacja: Gliwice
|
Rein, where's the link to the album?
_________________ Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie do końca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
|
wtorek, 23 sie 2011, 07:39 |
|
 |
Sun
|
hej Karunia  pozwolisz się, przypiąć do jakieś twarzy  czyżby z WLKP od supermena ?
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
|
wtorek, 23 sie 2011, 11:19 |
|
 |
princess
|
Heja! Jakos na dniach wyslemy linki meilem zbiorczym, bo dopiero poszlismy po rozum do glowy, ze lepiej zeby te zdjecia nie byly dostepne tak wszystkim, rowniez z poza forum.
_________________ la dolce vita!
|
czwartek, 25 sie 2011, 01:58 |
|
 |
Karunia
Dołączył(a): wtorek, 23 lis 2010, 17:21 Posty: 4 Lokalizacja: Poznań
|
tak z wielkopolski:)
|
poniedziałek, 12 wrz 2011, 19:38 |