|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
vikinger
Dołączył(a): sobota, 13 lut 2010, 22:45 Posty: 490 Lokalizacja: Gliwice
|
 Shoutcast
Myślał ktoś nad tym? Shoutcast to coś w rodzaju chata na stronie forum. Przeważnie gdzieś na dole strony. Miejsce gdzie można "na żywo" pogadać z akutalnie obecnymi użytkownikami. Możnaby umówić się z Andrzejem raz w tygodniu o ustalonej porze na taki chat z mistrzem. Czyli luźne pogadędki i pytania do samego Andrzeja. Czyli np. piątek od 22:00 do 2:00, kto żyw na chata.
_________________ Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie do końca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
|
wtorek, 16 lut 2010, 14:57 |
|
 |
lumineuse
Site Admin
Dołączył(a): czwartek, 8 paź 2009, 14:17 Posty: 115 Lokalizacja: Śląsk
|
 Re: Shoutcast
Ja jestem jak najbardziej za!  czekam na opinie innych ;> no i Andrzeja przede wszystkim  czy znasz sie na tym od strony technicznej?
_________________ Voilà, ma petite Amélie, vous n'avez pas des os en verre. Vous pouvez vous cogner à la vie. Si vous laissez passer cette chance, alors avec le temps, c'est votre cœur qui va devenir aussi sec et cassant que mon squelette. Alors, allez y, nom d'un chien!
/Moja mała Amelio, nie masz kości ze szkła. Trzeba biec za życiem, bo jeśli ta szansa przeminie to Twoje serce stanie się tak wyschnięte i łamliwe jak mojej kości - tak więc dalej, odwagi, goń za tym!/
|
wtorek, 16 lut 2010, 16:35 |
|
 |
vikinger
|
Bardzo mi przykro, lecz nie wiem jak takie coś na stronie "postawić", wiem że takie coś istnieje i tyle. Bardzo chętnie chciałbym w jakiś sposób Wam z tym pomóc, ale nie wiem jak, więc jak macie jakiś pomysł co mogę zrobić - piszcie.
P.s: A i nie nazywa się to Shoutcast chyba a Shoutbox.
_________________ Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie do końca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
|
wtorek, 16 lut 2010, 23:20 |
|
 |
NIKOLA2006
|
pomysł dobry- shout się przydaje:)
|
czwartek, 6 maja 2010, 23:02 |
|
 |
kostka
|
no fajno by było mieć taką opcję 
|
piątek, 7 maja 2010, 00:34 |
|
 |
Xymena
|
i ja i ja 
|
piątek, 7 maja 2010, 15:11 |
|
 |
vikinger
|
Działa już i super:) Jest jedno "ale". Czy nie dałoby się odwrócić kolejności wyświetlanego tekstu? Chodzi mi o to, żeby najnowszy tekst pojawiał się na dole shouta, a nie u góry. Działałoby to podobnie jak w komunikatorach typu GG, czy internetowych chat'ach. Byłoby lepiej czytelne. Może to pomoże? http://www.freeshoutbox.net/
|
niedziela, 30 maja 2010, 21:57 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|