|
Zjazd w Spale 14-16.05.2010 --> recenzje ;) <--
Autor |
Wiadomość |
kostka
|
 Re: Zjazd w Spale 14-16.05.2010 --> recenzje ;) <--
Kochani my ( ja i Krzyś) również chcemy Wam wszystkim bardzo pięknie podziękować za wspólnie spędzony czas. Tak jak Żaneta i Adam spodziewaliśmy się, że czeka nas fajny weekend ale to co nas spotkało przeszło wszelkie wyobrażenia Było naprawdę super  Jeszcze nie ochłoneliśmy do końca Ta niesamowita nić porozumienia od samego początku. Swobodne rozmowy o penisach, pochwach, marchewkach czy też gumkach  Dzielenie się intymnymi doświadczeniami i autentyczne poczucie zrozumienia. Naprawdę magiczne chwile Wspaniale było znaleźć się w tak dużej grupie osób które wiedzą o co chodzi  w końcu poczuć się swobodnie i móc rozmawiać do woli o pochwicy, ćwiczeniach i pierwszym razie po Oboje jesteśmy dumni że należymy do tak szacownego grona Vero, Sunflower, Princess cudnie było Was wszystkie poznać osobiście, fajnie jest wiedzieć z kim się konwersuje na forum Mam nadzieję, że następny zlot będzie już w wakacje. Tylko, że tym razem proponuję zacząć już w czwartek, bo w Spale było zdecydowanie za mało czasu żeby ze wszystkimi porozmawiać. Przychylam się do apelu Adama  obiecywaliście jak się żegnaliśmy, że pojawicie się tu na forum więc czekam z niecierpliwością na Wszystkich czytających a nie piszących 
|
środa, 19 maja 2010, 01:35 |
|
 |
Sun
|
Adam - (fajniutka puenta wiersza  !!!) popieram Twój apel  Ludzie piszcie!!!...chociaż tyle, że po powrocie ze Spały nie macie czasu na forum, bo ćwiczenia z marchewką i zabawy łóżkowe pochłaniają cały wolny czas  Udało mi się pogadać z wieloma osobami i jedną z refleksji było dlaczego Ci fantastyczni ludzie, którzy mają tak wiele fajnych rzeczy do powiedzenie, nie ujawniają się na forum ... WHY? Tym bardziej, że już nie gg z avatarem, ale z Żywą Istotą, która jest na TAK  ma podobne cele i wyzwania do pokonania Łączmy się dla dobra wspólnego i indywidualnego! dla tych, którzy żyją w poczuciu braku nadziei i osamotnieniu, którzy zaglądają tu pierwszy raz...by przekonali się, że tak naprawdę są ELITĄ Iwonka, Andrzej... Anita, Adi... Madzia, Jurek... HELLO !!! ...Jesteście tam ? 
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
|
środa, 19 maja 2010, 12:10 |
|
 |
vikinger
Dołączył(a): sobota, 13 lut 2010, 22:45 Posty: 490 Lokalizacja: Gliwice
|
Można prosić o ten link do serwera ze zdjęciami ze zlotu? Chcielibyśmy z żonką widzieć jak było i mam nadzieję, że następnego zlotu nie odpuścimy 
_________________ Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie do końca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
|
środa, 19 maja 2010, 13:45 |
|
 |
zannka
|
Wiesz Vikinger, nie sądzę żeby to był dobry pomysł, aby link do tych zdjęć umieszczać na forum, do którego dostęp ma w zasadzie każdy Andrzej nie bez powodu wysłał nam go mailem ...  Także może zwróć się do niego z prośbą o przesłanie? Albo uwierz na słowo, że było genialnie  Pozdrawiam  Żaneta
_________________ I cherish the day...
|
środa, 19 maja 2010, 14:28 |
|
 |
greg8012
|
.............................
Ostatnio edytowano środa, 27 paź 2010, 02:14 przez greg8012, łącznie edytowano 1 raz
|
środa, 19 maja 2010, 23:04 |
|
 |
Vero
|
Greg, wg mnie pierwszym krokiem do sukcesu, jaki może wykonać kobieta z pochwicą jest zamiana "muszę" na "chcę". Jeżeli będzie bowiem ćwiczyć systematycznie, milimetr po milimetrze, czytać książki, uczyć się swojego i mężczyzny ciała, robić RTZ, zmieniając poglądy na seks i inne, raportować postępy Andrzejowi itp., itd., ale będzie żyła w przekonaniu, że "Musi pozbyć się pochwicy, aby poczuć się szczęśliwą kobietą", "Musi pozbyć się pochwicy, aby zaspokoić swojego partnera", "Musi pokonać pochwicę, aby móc zajść w ciążę" (przykłady można mnożyć), to Ty już to wiesz i wszyscy pozostali wiedzą, że nie osiągnie celu, bo motywacja zawierająca przymus w rzeczywistości demotywuje. Początek terapii to szczera rozmowa z samą sobą na temat motywacji i celu. Wierzę, że ten zjazd pomógł/pomoże dziewczynom zrewidować swoje własne cele, a widok tylu zadowolonych kobiet, którym się udało tylko doda sił do pracy i wiary w sukces. Kostko, też się ogromnie cieszę, że mogłam Was spotkać. Co innego mieć podczas rozmowy w pamięci czyjś uśmiech, głos, spojrzenie, uścisk, niż rozmawiać z numerem gg bądź z ksywką na forum. Dokładnie tak, jak Sunflower napisała  A właśnie, zauroczył mnie Twój awatar Sunflower Już się cieszę na następny zjazd (sierpniowy), zwłaszcza gdy uświadamiam sobie, z jak niewieloma z Was udało mi się dłużej porozmawiać. Chyba warto wprowadzić zwyczaj siadania za każdym razem w innym miejscu i z innymi sąsiadami, zarówno przy posiłkach jak i podczas balang 
|
czwartek, 20 maja 2010, 14:08 |
|
 |
jagodzianka
|
Witam! Tu Iza;) Chciałam powiedzieć,że było wspaniale spędzić z Wami ten weekend!;)  Od samego początku dzięki naszemu żywemu zainteresowaniu marchewkami  znależliśmy nić porozumienia;) Wszystkim nam powinno to pomóc! I dziewczyną przed marchewką i w trakcie ćwiczeń i tym już po no i Panom!;) Mogliśmy zobaczyć, że nie jesteśmy sami z tym problemem, jest wiele dziewczyn, par które przechodzą przez to samo, ale wszyscy potrafimy się z tego śmiać, żartować, a pozytywne nastawienie jest bardzo ważne! Teraz tylko ćwiczyć, ćwiczyć, bawić się i stosować do tego co mówił Andrzej( i dzięki mu za to  ) i będzie super!;) Osobiście bałam się reakcji Mojego Marka ale jak wyjeżdżaliśmy i powiedział, że chce jeszcze więcej takich zjazdów to sama aż podskoczyłam z radości  Trzymamy oboje za wszystkich kciuki i oby można było się jeszcze raz spotkać w takim a nawet większym gronie  Pozdrowionka 
|
czwartek, 20 maja 2010, 15:14 |
|
 |
baishao
|
No cóż…..
Było fantastycznie !!!!!!
W przeciwieństwie do niektórych ja nie spodziewałam się niczego dobrego po takim zlocie. Zaskoczenie pełne. Po przebiciu się przez barykadę gitarzastych sokołów i podjęciu decyzji o wpisaniu TAK przy własnym imieniu odczułam niezakłócone niczym poczucie akceptacji i solidarności. Tyle strachu kiszonego przez lata a tu tak przyjemnie. Wniosek – nie warto kisić - no chyba że małosolne lada moment! Zlot -w sposób niezwykły- pozytywnie nastawił i myślę że istotnie przyśpieszy terapię, obecnie pełna motywacja do RTZ i ćwiczeń. Chłop też bardzo zadowolony.
Chcę też ogłosić mój szczery podziw dla geniuszu Adrzeja S. Jeśli znacie go dłużej to może się przyzwyczaiłyście, dla mnie to nadal zaskoczenie z elementem niedowierzania.
Ściskam WSZYSTKICH (jakże mało było czasu żeby jeszcze kogoś poznać bardziej)
oraz dodatkowo ostatnią ławkę, kucharzy świata i Iwonę
Ola
|
czwartek, 20 maja 2010, 21:46 |
|
 |
mała
|
Hello, hello !!! Jesteśmy i piszemy, bo właśnie skończył nam się zapas marchewek  i jutro mamy kolejną dostawę A tak zupełnie na poważnie, to dziś mamy już czwartek, a wciąż przeżywamy nasze wspólne spotkanie weekendowe. Nie wiem jak dla Was, ale dla nas było to niesamowite doświadczenie. Jechaliśmy na zjazd z duszami na ramionach, a to czego doświadczyliśmy przerosło nasze największe oczekiwania !!!  Jeszcze nigdy nie zdarzyło nam się w tak krótkim czasie spotkać tak wielu fajnych ludzi (małżeństw, par ale także i singli). Niesamowite było to  , że tak otwarcie potrafiliśmy dzielić się tym, co jeszcze kilka chwil wcześniej było dla nas bardzo trudne i wstydliwe  . Wielkie podziękowania kierujemy dla Andrzeja  - pomysłodawcy zjazdu, przepraszając  jednocześnie za zwątpienie jakie towarzyszyło nam (przynajmniej mnie facetowi) odnośnie skuteczności takiego spotkania. Kontaktujemy się z wieloma z Was drogą mailową i szczerze wszystkim kibicujemy, ciesząc się  jednocześnie z Waszych sukcesów  , mamy nadzieje,że Wy też nas wspieracie. Specjalne pozdrówka kierujemy do: Andrzeja S  , Anity i Adiego, Joanny (sunflower) z Krzysztofem, Katti i Pawła, Magdaleny i Andrzeja, Edith, dla Kostki z mężem, Kirlety oraz dla Moniki z Warszawy wraz z koleżanką ....... , które podwiozły nas do Warszawy (dziękując za miła podróż) oraz dla wszystkich tych, którzy byli na pożegnalnej pizzy w restauracji w "olimpijskim spokoju". Grupka facetów na zjeździe doszła do wniosku, iż warto nam również udzielać się na forum, próbując przekonać wszystkich Panów (teraźniejszych i przyszłych), którzy nie mają odwagi towarzyszyć swoim Paniom. Mamy nadzieję, że zapowiedzi nie będą tylko suchymi obietnicami i że uda nam się wspólnie przekonać niejednego faceta do wspólnego wyśmiania POCHWICY. Jurek I Magdalena 
|
czwartek, 20 maja 2010, 23:52 |
|
 |
monika85
Dołączył(a): poniedziałek, 1 mar 2010, 19:33 Posty: 129 Lokalizacja: UK
|
Czesc Wszystkim Dla mnie osobiscie ten zjazd w Spale byl naprawde potrzebny ,i ciesze sie ze chcialam i moglam w nim uczestniczyc.  Jednym slowem bylo ZAJEFANIE  Po pierwsze sam szok (pozytywny oczywiscie) zobaczyc tyle osob w jednym miejscu z tymi samymi myslami dreczacymi od dluszego czasu,i bez owijania w bawelne gadac prosto z mostu bez rzadnego tabu o co chodzi ,co gnebi ,co boli i co sie czuje w takim momencie.Byly to tylko 3 dni ,ale najwspanialsze jakie mogly mnie spotkac w tym czasie ,gdyz potrzbowalam szczerze sie wygadac i wysluchac innych, rozumielismy sie czasem bez slow ,i to bylo piekne,gdyz wczesnie sie nie znalismy a ja czulam sie tak jakbysmy znali sie wieki.Dzieki Wam za szczerosc w cztery oczy i rozmowy do switu  Dzieki wielkie dla Andrzeja za poswiecenie nam swojego czasu i zorganizowanie spotkania "JESTES WIELKI" Pozdrawiam Wszystkich Monika
|
piątek, 21 maja 2010, 21:54 |
|
|