|
Wyjątkowe filmy w sieci:)
Autor |
Wiadomość |
Margerytka
Dołączył(a): niedziela, 1 lis 2009, 18:58 Posty: 272 Lokalizacja: Warszawa
|
 Wyjątkowe filmy w sieci:)
_________________ "Nieważne, co nadchodzi, Chcesz tego, czy nie, Nie zawsze będzie tak. Wstaje nowy dzień, I właśnie o to chodzi, O to chodzi, wiem."
|
piątek, 15 kwi 2011, 21:01 |
|
 |
vikinger
Dołączył(a): sobota, 13 lut 2010, 22:45 Posty: 490 Lokalizacja: Gliwice
|
 Re: Wyjątkowe filmy w sieci:)
_________________ Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie do końca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
|
poniedziałek, 12 wrz 2011, 12:11 |
|
 |
AGNES
|
Vikinger!!! Dzięki za ten film!!! Przypadek....Opatrzność..... nie ważne co, ale dobrze (dla mnie), że akurat dziś to wrzuciłeś. Miłego dnia. 
|
poniedziałek, 12 wrz 2011, 13:27 |
|
 |
Sun
|
Vik - ja również dziękuję i mój świat stał się dzięki Tobie bogatszy 
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
|
poniedziałek, 12 wrz 2011, 16:08 |
|
 |
vikinger
|
Cieszę się zatem, że mogłem "ubogacić" trzy łącznie ze mną osoby  Fajnie wiedzieć, że czasem można się tu przydać do czegoś 
_________________ Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie do końca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
|
poniedziałek, 12 wrz 2011, 21:35 |
|
 |
Vero
|
Hehe, ale mały ten świat, Margerytka ostatnio wrzuciła to na fejsie. Naprawdę staliśmy się globalną wioską.
|
poniedziałek, 12 wrz 2011, 21:36 |
|
 |
vikinger
|
A, to nie wiedziałem. Nie posiadam fejsa, NK itp. wymysłów. Jak to mówią: Jeśli nie masz konta na Facebooku, tzn. że nie istniejesz.
|
poniedziałek, 12 wrz 2011, 21:40 |
|
 |
Vero
|
Inaczej, jak nie masz konta na forum Setmana, to nie istniejesz. Tylko prawie nikt o tej prawdzie nie wie.
|
poniedziałek, 12 wrz 2011, 21:44 |
|
 |
Margerytka
Dołączył(a): niedziela, 1 lis 2009, 18:58 Posty: 272 Lokalizacja: Warszawa
|
Vikinger, nie masz konta na fb ale i tak wpada nam w oko to samo;) Faktycznie jesteśmy globalną wioską 
_________________ "Nieważne, co nadchodzi, Chcesz tego, czy nie, Nie zawsze będzie tak. Wstaje nowy dzień, I właśnie o to chodzi, O to chodzi, wiem."
|
wtorek, 13 wrz 2011, 19:11 |
|
 |
Sun
|
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
|
środa, 19 paź 2011, 09:18 |
|
|