|
Autor |
Wiadomość |
Żółwik
Dołączył(a): poniedziałek, 1 lip 2013, 00:01 Posty: 38 Lokalizacja: Szczecin
|
 Re: Film
Hm, nie wiem Sun o jakiego typu relaksie w kinie myślałaś (w końcu każdego relaksuje co innego), bo w trakcie tego filmu może być trochę trudno o relaks...  Kto obejrzy, zrozumie o co mi chodzi  A co do Mundialu - z badań wynika, że na ten czas ponad 40% panów rezygnuje z seksu, a reszta - nawet jeśli nie rezygnuje - robi to dość pośpiesznie, w przerwach między meczami, by czym prędzej wrócić do oglądania  No cóż, drogie panie, to dobry czas, żeby mieć trochę więcej czasu dla siebie  Albo - tak jak to ma miejsce w moim przypadku - podroczyć się trochę z własnym mżonkiem w czasie wspólnego oglądania (bo ja sporo z tych rozgrywek oglądam) kibicując np. drużynie innej niż ta, której kibicuje wspomniany mżonek  . My całkiem fajnie bawimy się na takich seansach 
|
sobota, 14 cze 2014, 12:02 |
|
 |
monika85
Dołączył(a): poniedziałek, 1 mar 2010, 19:33 Posty: 129 Lokalizacja: UK
|
|
sobota, 14 cze 2014, 12:48 |
|
 |
Sun
|
...u mojego małżonka dodatkowej pikanterii dodaje fakt, że z kolegami obstawiają wyniki - hazard ...o złotówkę, a o ile podnosi emocje  nie muszę dodawać, że z kina nici...... Monia, a Ty wiesz spokojnie, chyba że chowasz małego kibica 
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
|
sobota, 14 cze 2014, 17:29 |
|
 |
El Marija
|
Obstawianie jest trudne, ale my z mężem też próbujemy w swoim wąskim gronie, bo potem zwycięzca jest "zabawiany" przez przegranego 
|
niedziela, 15 cze 2014, 09:50 |
|
 |
monika85
Dołączył(a): poniedziałek, 1 mar 2010, 19:33 Posty: 129 Lokalizacja: UK
|
Sun do kina na pewno K.. zabierze Cie po Mistrzostwach,lub nawet jeszcze w trakcie hiihi moze do poludnia sie uda Ja moze ,tez znajde chwile, aby wybrac sie do kina ale oczywiscie za miesiac jak bede w Pl I moze dowiemy sie co bedzie maly czy mala kibicka Jak narazie czeka nas niespodzianka  lub Sunflower  napisał(a): Monia, a Ty wiesz spokojnie, chyba że chowasz małego kibica  Daje rade maly lub mala szaleje w brzuchu chyba udzielaja sie emocje Obym nie urodzila w 5 miesaicu A co do obstawiania to rowniez jestem za 
|
niedziela, 15 cze 2014, 14:14 |
|
 |
Żółwik
Dołączył(a): poniedziałek, 1 lip 2013, 00:01 Posty: 38 Lokalizacja: Szczecin
|
He, he, ponoć nasze wspaniałomyślne prawo zakazuje hazardu nawet w takiej formie, jak domowe zakłady o złotówkę...zabawne... 
|
wtorek, 17 cze 2014, 11:35 |
|
 |
Sun
|
...większym ryzykiem niż hazard, może być jednak pójście na "wilgotne miejsca" http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obc ... okieobcasy
|
czwartek, 19 cze 2014, 04:30 |
|
 |
weronka
Dołączył(a): czwartek, 23 lut 2012, 00:02 Posty: 63 Lokalizacja: Gdynia
|
Sun, widziałaś ten film? Ja chciałam obejrzeć, ale nie dalam rady. Jak dla mnie obrzydliwy. Ale to tylko moja opinia 
|
wtorek, 24 cze 2014, 21:55 |
|
 |
Sun
|
Jeszcze nie widziałam...bo Brazylia, bo sesja, ale film intryguje, więc będzie na "deser" po wszystkim...bardzo mnie interesuje drugie dno filmu, bo niby obleśna komedia, ale dramat podszywa całość.
|
piątek, 27 cze 2014, 12:10 |
|
 |
KAROLCIA25
Dołączył(a): poniedziałek, 22 sie 2011, 14:11 Posty: 249 Lokalizacja: Katowice
|
A ja polecam "Wszystko za życie",właśnie obejrzałam,jak dla mnie świetny,a "Wilgotne miejsca" - różne ma opinie,ale obejrzę kiedyś w końcu 
|
czwartek, 10 lip 2014, 19:12 |
|
|