Autor |
Wiadomość |
Margerytka
Dołączył(a): niedziela, 1 lis 2009, 18:58 Posty: 272 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: Spotkajmy się!
Nie ma to jak zmiany 
_________________ "Nieważne, co nadchodzi, Chcesz tego, czy nie, Nie zawsze będzie tak. Wstaje nowy dzień, I właśnie o to chodzi, O to chodzi, wiem."
|
niedziela, 12 gru 2010, 00:37 |
|
 |
NIKOLA2006
|
Dziewczyny, będę jechać przez Wawę więc mogę wziąć do autka 6 osób nie mających ochoty tłuc się pociągiem:)Zabieram małża ze sobą bo on jak jedna z nas:)))) Poza tym chce was poznać:)))) Myślę że godzina dojazdu dobra będzie ta sama jak wcześniej ustalono:). Jeśli będą złe warunki pogodowe wyjedziemy w nocy:) Macie mój nowy numer telefonu więc jakby ktoś chciał się podłączyć to dzwońcie.
|
niedziela, 12 gru 2010, 00:39 |
|
 |
Margerytka
Dołączył(a): niedziela, 1 lis 2009, 18:58 Posty: 272 Lokalizacja: Warszawa
|
Aaaa! To rozumiem Olu, że mogłabym się z Tobą z Warszawy zabrać  Zawsze to razem weselej przyjemniej  Doczekać się nie mogę stycznia 
_________________ "Nieważne, co nadchodzi, Chcesz tego, czy nie, Nie zawsze będzie tak. Wstaje nowy dzień, I właśnie o to chodzi, O to chodzi, wiem."
|
niedziela, 12 gru 2010, 23:04 |
|
 |
NIKOLA2006
|
Podjedziemy pod dom twój:) Masz transport do samiuśkich gór:) Powiedz jeszcze co brac ze sobą... robimy zrzutę jakąś tak w ogóle? jakie plany? Może wypad na spacer w góry co?
|
niedziela, 12 gru 2010, 23:11 |
|
 |
Sun
|
Zwizualizowałam sobie Waszą propozycję i ... pozazdrościłam okazji spotkania  Zastanawia mnie tylko czemu tak mało chętnych przy tak dużej liczbie zarejestrowanych. Możliwość poznania nowych ludzi, którzy mają podobne zainteresowania, podobną wrażliwość i chęci samorozwoju... itd... Jeśli dobrze czytam z kontekstu to zaproszenie jest otwarte i kierowane do wszystkich zainteresowanych forumowiczów... Sorry za wtrącanie się w wątek, ale zastanawia mnie czy ludzie są aż tak zajęci, nieśmiali czy ... no właśnie.
_________________ "Bo Życie jest po to, aby Żyć"
|
poniedziałek, 13 gru 2010, 15:41 |
|
 |
mea
Dołączył(a): wtorek, 4 sty 2011, 17:29 Posty: 5 Lokalizacja: Warszawa
|
Zgłaszam chęć uczestnictwa w forumowym spotkaniu. Ola... buziaki ps. witam się również na forum. Dzień dobry bardzo 
|
wtorek, 11 sty 2011, 12:51 |
|
 |
NIKOLA2006
|
Witamy Asiu gorąco i serdecznie- ciesze się że wreszcie dotarłaś:))))) Kierunek Zakopane zatem  ))))
|
wtorek, 11 sty 2011, 17:22 |
|
 |
mea
Dołączył(a): wtorek, 4 sty 2011, 17:29 Posty: 5 Lokalizacja: Warszawa
|
Dzięki za powitanie.
Zatem tak, Zakopane:)
|
środa, 12 sty 2011, 00:47 |
|
 |
vikinger
Dołączył(a): sobota, 13 lut 2010, 22:45 Posty: 490 Lokalizacja: Gliwice
|
Zakopane power! 
_________________ Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie do końca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
|
środa, 12 sty 2011, 01:00 |
|
 |
NIKOLA2006
|
Vikinger zamierzasz dołączyć?:D
|
środa, 12 sty 2011, 01:01 |
|
|